11 Nisan 2009 Cumartesi

Sultangazi'de Tramvay Kazası

Gönderen arnavutkoyde zaman: Cumartesi, Nisan 11, 2009


[caption id="attachment_25" align="alignleft" width="289" caption="Tramvay hattında kaza"]Tramvay hattında kaza[/caption]

Edirnakapı -Habipler seferini yapan Tramvay yine kaza yaptı. kazada 1 vatandaş ağır bir şekilde yaralandı

Sultançiftliği durağında meydana gelen kazada Tramvay'ın çarpması sonucu bir vatandaş ağır şekilde yaralandı.

Üst geçit bulunmaması sonucu tramvay hattından geçmek zorunda kalan 65–70 yaşlarındaki kimliği tespit edilemeyen vatandaş hızla gelen tramvayın altında kalarak ağır yaralandı.
Yaşlı adam tramvayın altında yaklaşık 10 metre sürüklendi. Kazazedenin imdadına yine çevredeki esnaf ve vatandaşlar yetişti. Yaşlı adamı telleri sökerek tramvayın altından çıkaran vatandaşlar yakındaki bir özel hastaneye kaldırdılar. Yoğun bakıma alınan kazazedenin hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Kazazedenin üzerinde kimliği bulunmaması sonucu kim olduğu tespit edilemeyen yaşlı adamın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.





VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ
Eski Edirne Asfaltını ikiye bölen tramvay hattında üst geçit olmadığını ve yeterli güvenliğin sağlanmadığını vurgulayan halk, bir an önce ya gerekli önlemlerin alınmasını ya da tramvay hattının kaldırılmasını istediklerini söyledi. Gerekli önlemlerin alınması için daha kaç canın verilmesi gerektiğini söyleyen halk isyan etti.

0 yorum on "Sultangazi'de Tramvay Kazası"

Yorum Gönder

 

Arnavutköy burda! Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez